välkommen


Kontakta mig gärna om du vill veta mer eller utforska om jag är rätt
coach/guide för dig. Du kan också kontakta mig för föreläsningar och
projektarbeten. Du hittar mer information om föreläsningar och projekt på
min LinkedIn sida.

Mejl: 
tiina@ownkindofwonderful.com

Telefon: 070 269 1136

Facebook sida: https://www.facebook.com/Tiina-Mokvist-
1002386553246504/

Den mesta informationen som är relevant kan du hitta på engelska på min web sida. Jag har förhoppningen om att inkludera mer material på svenska och att skriva in mer information här – det kommer.

Under tiden kan det vara bra för dig att veta att jag utgår från Katrineholm. Mina engelskspråkiga klienter som bor utomlands jobbar jag med via
Skype, Zoom eller telefon – klienten väljer själv vad som fungerar bäst för henne/ honom.  I Sverige jobbar jag med klienter både via nätet, telefonen och ansikte mot ansikte. Vill du träffa mig så går det alldeles utmärkt i Katineholm och Stockholm.

transformativ coaching

I coaching tittar vi helt enkelt på strategier framåt, från där du är nu till dit du vill komma för att du ska omfamna livet, leva fullt ut och må riktigt bra!
Kanske är du helt klar med vad du vill men vet inte riktigt hur du ska ta dig dit eller märker att du hamnar i samma beteende mönster om och om igen. Eller kanske tänker du: ”Jag vet inte vad det är men det är något i mitt liv som inte funkar. Jag vet inte vad jag vill, men det är i alla fall inte det här.” Du har helt enkelt kört fast och behöver stöd att komma loss och på rätt väg igen. Eller kanske är du helt enkelt redo för att ta steget upp till nästa spännande nivå i livet, var sig det är i din karriär, en relation eller i livet som helhet.
Hur bilden än ser ut i dagsläget ring eller mejla mig så kan vi utforska om coaching är metoden som kan hjälpa dig i nuläget.
6 sessioner (varje session är 60 – 75 minuter. Mellan sessionerna får du övningar, inspiration, tankar och tips – allt relaterat till det du vill uppnå).

rapid transformational therapy - RTT

Du längtar efter att känna dig lyckligare, lugnare, mer energisk, full av självförtroende och älskvärd. Men samma gamla negativa övertygelser, tvivel och oro sätter käppar i hjulet om och om igen. Du vill en gång för alla kunna släppa dina blockeringar och komma vidare.
Våran kropp och vårt sinne är helt fantastiska. Vi vet vad som ligger bakom våra känslomässiga, mentala eller fysiska blockeringar som kan hindra oss i vardagen på många olika sätt. Den lilla utmaningen är att svaren inte finns i vårt medvetna sinne som vi använder till problemlösning i vanliga fall, svaren finns i vårt undermedvetna.
RTT är en av metoderna som hjälper dig att komma åt pusselbitarna i ditt undermedvetna, som ger dig svaren till varför du håller fast vid vissa blockeringar och begränsande tankar, för att sen guida dig varsamt till att kunna släppa dem så att du kan må och leva ditt bästa liv.
Är du nyfiken på hur RTT kan hjälpa dig, slå en signal eller skicka ett mejl så utforskar jag det tillsammans med dig i en 30 minuters kostnadsfri konsultation.

Varje session är  upp till 2 timmar lång. Du får med dig en personlig inspelning som förankrar de livsbejakande övertygelser som du själv väljer och som du lyssnar på i minst 21 dagar i rad. Jag följer dig under dessa 21 dagar och skickar dig ett mejl en gång i veckan för att se hur det går för dig. Efter 21 - 25 dagars så återkopplar vi via telefon. 

Här är en länk till en video där min lärare och mentor och grundaren till RTT, Marisa Peer, förklarar metoden:

https://rapidtransformationaltherapy.com/whatisrtt/